Min kommende papirbaby er sendt på salgsrejse – min bog
7. marts 2017

Min kommende papirbaby er sendt på salgsrejse – min bog

Jeg har de sidste par uger i samarbejde med dygtige folk fået gjort forsiden til min kommende bog færdig og ikke mindst en FIN titel! I må vente lidt længere i spænding ;o Men jeg tør godt at sige, shit det bliver godt! Jeg er helt oprigtig glad og stolt! Min bog er blevet til min lille papirbaby!

Jeg har hertil morgen været inde og præsentere min kommende papirbaby for et hold salgsfolk og marketingsfolk ved Gyldendal. Jeg skulle fortælle lidt om mig selv, bogens indhold, hvorfor den hedder det den hedder, og ikke mindst hvad bogen kan. Hertil havde jeg en masse smagsprøver med fra bogen (dog ser kagerne ikke sådan ud i bogen, men blot som smagsprøver). Kl. 08.15 var det min tur til at sende min lille papirbaby på en salgsrejse, og alle mand var lykkelig for lidt sødt at starte dagen på, også selvom kl. kun lige var lidt over 8.

Skærmbillede 2017-03-07 kl. 13.25.06 Skærmbillede 2017-03-07 kl. 13.26.47

Min papirbaby er sendt på slagsrejse

Det var en skøn oplevelse selv at måtte sende den afsted og komme med mine egne ord omkring bogen og hvad jeg føler min bog kan og skal kunne. Bogen udkommer efter sommerferien, og jeg kan næsten ikke vente til I skal se den!!!

Lover jeg nok skal fortælle en del mere, så snart jeg må.

Skærmbillede 2017-03-07 kl. 13.26.00

Læs mere:

Dagbog og tanker bag program 2

Greengate sommer katalog med min lille Karla – stolt mor

Formland med Thuesen Jensen // Signering i Jylland 

Nye eventyr med Olympus – Ambassadør 

GemGem