Pistaciemarcipan med citron
27. juli 2015

Pistaciemarcipan med citron

Ingredienser

Pistaciemarcipan

70 g grønne, usaltede pistacienødder
200 g ren rå marcipan
1 økologisk citron, skallen og saften heraf

Fremgangsmåde Udskriv

1
Pistaciemarcipan

Hak pistacienødder fint og riv marcipan. Bland de to sammen og tilsæt citronskal og -saft og ælt godt.

Når det er æltet godt sammen, triller jeg massen til en pølse, og pakker den ind i film og gemmer den i køleskabet et par uger.

Der bliver ca. 280 g pistaciemarcipan.

Hjemmelavet pistaciemasse/marcipan m. citron

Jeg synes pistacienødder er helt fantastiske og derfor har jeg lavet denne pistaciemarcipan! Den gør det utrolig godt i kager 😉 Denne opskrift kan du bruge til virkelig meget. Både til konfekt, i lagkagebunde, som tærtefyld og meget mere.

Jeg brugte 150 g af det i en lækker tærte – opskrift kommer 😉

IMG_0453