Fyldte chokolader m. pistacie og citron

21 chokolader
Glutenfri

Jeg er vild med pistaciemazarin og chokolade.

Disse fine, grønlige fyldte chokolader er støbt i sød hvid chokolade i grønne nuancer af kakaosmør.

I midten har jeg gjort det særlig nemt og ikke mindst lækkert med pistaciemasse og lemoncurd.

Ingredienser

Chokoladeskaller
Fyld

75 g færdigkøbt pistaciemasse
75 g færdigkøbt lemoncurd, eller lav den selv som her
1 nip havsalt

Fremgangsmåde Udskriv

1
Chokoladeskaller

Varm kakaosmør op. Sprøjt med farvet kakaosmør i en By Ditte Julie chokoladeform, blad (jeg har brugt en tandbørste). Stil formen på køl.

Temperér chokolade. Fyld den tempererede chokolade i formen og bank herefter overskydende chokolade ud af formen. Stil formen med chokoladeskallerne på køl. Gem overskydende chokolade til at lukke chokoladerne med til sidst.

2
Fyld

Bland alle tre ingredienser godt sammen og kom blandingen på en sprøjtepose. Fyld blandingen i chokoladeskallerne. Luk chokoladerne med den overskydende chokolade – det kan være, at den skal varmes lidt op igen.

Stil chokoladerne på køl og bank dem herefter ud af formen.

Tips

Husk at pudse din form inden brug, så du får flotte blanke chokolade. Se min how to video for at se hvordan jeg gør.

Du kan bruge hvilke som helst af mine By Ditte Julie chokoladeforme, så du får lige præcis den form på dine chokolader, som du ønsker.

Chokoladetemperering kan være lidt af en udfordring, og vi vil jo alle sammen gerne opnå en flot blank chokolade med et godt knæk. I videoen her, viser jeg, hvordan du tempererer hvid chokolade i en mikrobølgeovn.