Event i Århus med By Ditte Julie nyheder
5. maj 2022

Event i Århus med By Ditte Julie nyheder

Sidste mandag besøgte jeg Imerco Home i Storcenter Nord i Århus. Og det var FANTASTISK! Fantastisk at møde jer igen, være ude blandt jer, snakke og hilse. Før Corona var jeg ofte ude i butikkerne, afholdte foredrag og alt muligt andet, hvor jeg kunne hilse på jer. Det har i den grad været savnet og af samme grund var det skønt at være tilbage!

Eventet var et VIP arrangement for Imerco medlemmer og på nul komma fem blev alle pladser booket. 150 mennesker havde lyst til at komme og sige hej, lytte på mig forklare og fortælle og selvfølgelig se og føle på alle By Ditte Julie nyhederne.

By Ditte Julie Nyheder foråret 2022

Jeg har tidligere skrevet om og præsenteret alle By Ditte Julie nyhederne her. Til eventet havde jeg især fokus på denne form. Den er GENIAL den form, hvis jeg selv skal sige det.. 😉 Den kan bruges til så mange forskellige ting! Mini kager (fx små mazariner, studenterbrød, marcipanbrød og napoleonshatte), men også til fyldte chokolader, petit fours, mousser osv.

Ditte Julie står bag disken i Imerco Århus til event

Det var fantastisk at møde en masse herlige mennesker igen! Mere af det i fremtiden.