I fredags holdt jeg #LADYBOSSDINNER…
18. april 2019

I fredags holdt jeg #LADYBOSSDINNER…

Reklame for ChefMade

I fredags holdt jeg ladybossdinner i mit nye studie for en masse seje kvinder, jeg kender, hylder, ser op til og synes gør det forbandet godt. Temaet var ROSA! Der var lyserøde drikkevarer, pynt og glitter i lange baner og skønne kvinder i højt festhumør. Det var så vellykket og hyggelig en aften, at det er noget, jeg vil gøre til en tradition. Det er nemlig så vigtigt at networke og bruge hinanden som inspiration.

Da jeg i marts var på Seedster på forretningsrejse, gik det op for mig, hvor vigtigt det er at bruge sit netværk og inspirere hinanden, særligt os kvinder imellem. Da jeg så fik chancen for at holde en middag i samarbejde med ChefMade, måtte jeg dedikere netop denne middag til at samle de sejeste kvinder, jeg kender, så vi kunne hylde hinanden, fejre os selv og ikke mindst inspirere hinanden. Inden middagen gik jeg til min elskede Carina Due og brainstormede på, hvordan denne middag skulle vinkles helt rigtigt – man må sige vi kom i mål! Tak for evigt godt samarbejde.

Nu er jeg typen, der ikke gør noget halvt, så den skulle bare have fuld gas på cocktails, rosa, glimmer, pynt og andet der passede ind i ladyboss-temaet. Den fik ikke for lidt, skal jeg love for, og det var helt perfekt. Jeg elsker at forkæle mine omgivelser, og ikke mindst give mine gæster følelsen af, at de er værdsat og personligt synes jeg, at det er de helt små detaljer, som tæller. Den wow effekt studiet havde i fredags, og al den kærlighed jeg havde lagt i oppyntning samt goodibags, gjorde heldigvis indtryk på mine gæster.

Det var ikke alle gæster, der kendte hinanden, og jeg havde med vilje placeret folk ved bordene, så de kom til at sidde ved siden af nye bekendtskaber og derfor kunne inspirere hinanden og networke. Sammen med masser af lækre cocktails og rosé kørte snakken, og det var lige præcis det, jeg havde ønsket med denne middag. At samle inspirerende kvinder under samme tag, til samme fest, for det er (også) her magien sker. Ingen tvivl om, at vi til efteråret gentager succesen.

Hvad er Chefmade?

ChefMade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Det er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, hjem til dig i privaten. Du kan nyde værtsskabet og nærværet sammen med dine gæster, mens restauranten fremtryller en fantastisk middag.

ChefMade er en af Danmarks hurtigst voksende Food Tech virksomheder. Siden virksomhedens start februar 2017 har de etableret sig som Danmarks største private dining platform. 

ChefMade ankom med en kok fra El Patrón, som er lækker mexicansk mad. Kokken lavede maden i mit køkken, og det var genialt, for så kunne jeg nemlig tage imod mine gæster og byde dem velkommen, imens maden blev lavet færdigt. Alt blev serveret for os, nøjagtig ligesom på en restaurant – bare hjemme i egne hyggelige rammer. Det er ikke noget, jeg har prøvet før, men jeg kan varmt anbefale det – det var ekstravagant på den vanvittig lækre måde. ChefMade samarbejder med en masse forskellige restauranter i forskellige prisklasser, og jeg havde valgt den mexicanske taco-restaurant El Patrón.

Vi fik i alt 4 retter, som startede med en vanvittig lækker appetizer, som var tostada med guacamole og spicy tigerrejer. Forretten var taco med langtidsstegt nakkefilet, syltede rødløg, habanero chili og guacamole. Herefter fulgte hovedretten, som var mole verde med kylling og serveret med ris. Som punktum for middagen fik vi mexicansk tilberedte bananer med tørrede tranebær, amaranth og pæreis. Super lækker og anderledes menu, og det var perfekt, da der var flere glutenallergikere til stede.

MENUEN:

Efter middagen ryddede kokken selv af og tog opvasken, så vi alle bare kunne læne os tilbage, sludre og fordøje med god samvittighed. Jeg er virkelig stor fan af det koncept!

Overdådig oppyntning

Studiet var pyntet op til fest med hjælp fra mange af mine samarbejdspartnere. Bloomingville havde venligst lånt mig et bord og 11 stole mere, så der var plads til os alle 19 ved langbordet. Den smukke, smukke blomsterpynt over bordet var lavet af altid dygtige Lars Jon. Navneskilte, menu og velkomstskilt er lavet af Creative Wood, rosé og rosévin leveret fra rosé.dk og de lækre cocktails og cocktailglas fra BarLife. Jeg havde dækket bordet med tallerkner og glas fra Thuesen Jensen forhandles hos magasin. For at fuldføre det temaet i mine yndlingsfarver havde jeg købt en kjole, der sprudlede af powerwoman: tyl og palietter en masse.

Lidt flere billeder af det smukke bord :

I skal heller ikke syndes for lidt billeder af vores drikkevarer, som naturligvis var i tråd med resten af det rosa-team:

Jeg håber, at jeg har inspireret andre til at holde en fest ligesådan. Der behøver nemlig ikke at være anden grund til at holde fest, end at man gerne vil tilbringe en dejlig aften sammen med søde mennesker – om det er familie, venner, mænd eller kvinder.

Det var en intet mindre end fantastisk aften, og jeg glæder mig allerede til at holde middag for de søde kvinder igen til efteråret. For det her har jeg lyst til at gøre til en tradition. Ladybosses, god mad og masser af drikkevarer er en rigtig god og festlig kombi.

Det dejlige HOLD ❤️ !!! Respekt til jer.

Læs mere:

Nyt kagekapitel // Nyt samarbejde // Ny bog

Event med Finax – vores samarbejde 

Vores hjemmelavede urtehave og højbede 

Man skal høre sandheden fra børn og fulde folk…

Madværkstedet – inspirationsdag 

Græskarkage i forklædning // Bogreception hos Lars Jon