Sukkerfri bountyis med mørk chokolade // Bounty is

sukkerfri kokosis is bountySukkerfri bountyis med mørk chokolade! De lækreste ispinde med smagen af bounty. De er simpelthen så vanvittig gode, også er de sukkerfri og glutenfri 🙂

Jeg ELSKER bounty bar, generelt kan jeg godt lide kokos, men på en eller anden måde bliver det altid så intenst at spise kokos, hvorfor jeg faktisk gør det utrolig sjældent. Men jeg har fundet løsningen, frosne bountyis, og jeg er i himlen! Dem bliver man ikke træt af eller får nok af, og smagen af kokos er ikke overvældende.

Lov mig du prøver dem 😉

opskrift sukkerfri is

Sukkerfri bountyis med mørk chokolade

ca. 6-8 is

BOUNTYIS
1 dåse kokosmælk
100 g kokosmel
2 spsk agavesirup

Stil din kokosmælk i køleskabet en times tid, så kokosfedtet flyder til tops (det er kun dette du skal bruge). Blend gerne kokosmelet en smule finere i en minihakker. Rør det fede fra kokosmælken sammen med kokosmel og agavesirup. Tilsæt evt. lidt af kokossaften fra dåsen, hvis massen er lidt for hård.

Pres kokosmassen ned i nogle mini isforme eller hvad du evt. har. (se billeder længere nede). Stil isene på frost i mindst 3 timer eller gerne natten over (eller til du skal bruge dem)

CHOKOLADEOVERTRÆK
250 g god mørk chokolade 70-80% (eller anvend EASIS mørk chokolade)
1 spsk kokosolie

Smelt chokoladen og tilsæt kokosoile. Kom chokoladen op i en høj kande eller glas, og dyb de frosne kokosis heri. Pynt dem med lidt kokosmel.

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (9)
  1. Hvad er forskellen på agave sirup og alm lys sirup ? Og kan man i så fald erstatte agave sirup med lys sirup ? ?

    1. Agave sirup er naturlig sukker fra planteform, og alm. lys sirup er sukkerbaseret – så blot anvend det du selv ønsker 🙂

  2. De ser så gode ud! ????
    Dog er det lidt misvisende at kalde dem sukkerfri. Agavesirup er sukker – bare på en anden form end almindelig hvid raffineret sukker 🙂

    1. Okay, måske ikke sukkerfri på den måde, men agavesirup er “sukker” fra en plante og ikke raffineret sukker. Håber det går. Ellers kan det undlades.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.