




Proteinkugler
20 kugler
Glutenfri
Sukkerfri
Servér disse glutenfri proteinkugler som eftermiddagssnack og ulvetimen er afblæst.
Ingredienser
Proteinkugler
150 g tørrede figner
2 gulerødder
1-2 cm ingefær, frisk
1 spsk kokosolie
2 spsk hampefrø
2 spsk glutenfri havregryn
1 tsk vaniljepulver
Chokoladeovertræk
mørk chokolade
Fremgangsmåde Udskriv
Proteinkugler
Fjern stilken på figenerne. Skræl gulerødder og ingefær og skær ud i mindre stykker. Kom alle ingredienser i en minihakker. Blend til en homogen masse. Tril 20 kugler. Placér på en tallerken eller lignende og stil på køl eller frys kort.
Chokoladeovertræk
Temperér eller smelt chokolade. Kom en smule chokolade mellem hænderne og tril en kugle heri. Fortsæt med alle proteinkugler. Stil på køl til chokoladen har sat sig.
Tips
Du kan nemt freestyle på denne opskrift. Skift fx figner ud med tørrede abrikoser eller dadler. Eller brug de frø, du alligevel har i køkkenskuffen.
Skal det gå ekstra stærkt kan du sagtens undlade at trille proteinkuglerne i chokolade også.