Cashew snacks

20-25 kugler
Glutenfri
Sukkerfri

De her cashew og dadelsnacks er simpelthen nogle af de allerletteste at lave.

Lad dig endelig kun inspirere af de ingredienser, jeg har brugt. Du kan nemlig fint udskifte cashenødder med mandler, hasselnødder eller andre skønne nødder. Det samme gælder de tørrede dadler.

Disse sukkerfri snacks er både herlige til ungernes og de voksnes madpakker eller til en hurtig eftermiddagssnack.

Ingredienser

Cashew snacks

150 g cashewnødder
100 g dadler med sten (de er mere saftige)
3 tsk kakao nibs
1-2 spsk kokosolie
1 tsk fedtfattigt kakaopulver
1 nip havsalt
20-40 g cashewnødder

Fremgangsmåde Udskriv

1
Cashew snacks

Kom 100 g cashewnødder, dadler frigjort fra sten, kakao nibs, kokosoile, kakaopulver og salt op i en mini hakker/foodprocessor og blend det til en ensartet masse. Tilsæt de sidste 50 g cashewnødder og blend kortvarigt, så kuglerne får lidt struktur. Kom massen i en skål og stil den på køl i 30 minutter. Tril herefter 20-25 små kugler. Blend 20-40 g cashewnødder til fint mel. Tril kuglerne i de fint blendede cashewnødder. Opbevar dem på køl i en tæt bøtte.