Jeg er tilbage på skærmen…

Mit efterår blev helt anderledes end planlagt. Jeg skulle have været på Kreative Dage, som jeg plejer, men jeg kunne ikke sige nej til en TV opgave. Jeg har sammen med Liv Martine arbejdet meget intenst på et helt særligt TV program, som står os begge meget nært. Blandet andet derfor der var lidt stille i september og oktober på min Instagram.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage på skærmen – jeg er fuldstændig pjattet med at lave TV.

Et lille opkald blev til et meget nemt JA.

I august måned blev jeg ringet op af Liv Martine. Liv ville høre, om jeg ville være hendes makker til Den store julebagedyst 2018. Inden Liv når at færdiggøre hendes sætning, ringer DR for at høre om jeg vil lege med. DR har før spurgt om jeg ville være med i nogle af de tidligere juleprogrammer. Men det har bare slet ikke passet ind i mine andre jobs. Men jeg kunne simpelthen ikke sige nej endnu engang, derfor blev det et stort JA TAK!

Endelig er Liv og jeg på samme hold, og skal ikke dyste imod hinanden 🙂

Den store julebagedyst 2018

Tilbage på skærmen i december

Den 25. december ruller Den store julebagedyst over skærmen på DR1 med et fuldstændig magisk og STÆRKT felt. Det bliver julet, magisk, vildt og meget stressende. Håber I vil se med 🙂

Julebagedyst 2018

den store jule bagedyst

DEL
VISSKJUL Kommentarer (8)
  1. Det vil jeg glæde mig så meget til at se. I er jo vildt inspirerende hver for sig, så hvad kan der ikke ske når I er på samme hold 🙂 Glæder mig til den 25. december.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.