Æblegrød
2 store glas
Glutenfri
Hjemmelavet æblegrød er noget af det bedste jeg ved. Det er super let at lave og smager bare himmelsk.
Jeg bruger selv hjemmelavet frugtgrød til et hav af forskellige ting i køkkenet. Blandt andet bruger jeg grød når jeg laver granola, i lagkager, på nybagte boller og meget mere.
Ingredienser
GRØD
1 kg æbler
1 tsk vaniljepasta
200 g lyst rørsukker
200 g brun farin
2 dl vand
Fremgangsmåde Udskriv
GRØD
Skræl og skær æbler i tern. Kom æblestykker i en gryde med de øvrige ingredienser. Bring i kog under låg i ca. 10 minutter. Tag låget af og lad det simre ind til blandingen er kogt ind til en grød. Lad grøden køle og kom herefter på skoldede glas.
Tips
Kan holde sig i 2-3 uger på køl.
Æblegrøden er perfekt som topping til morgengrøden, du kan komme den i kager eller du kan komme en skefuld på din ostemad.