Bagt morgengrød med abrikos og pistacie
6-8 personer
glutenfri
En nem morgenmadsgrød med abrikos og pistacie. Du kan nemt udskifte både nødder og frugter med andre alternativer fra dit køleskab.
Grøden er hurtig at lave og passer sig selv i ovnen, mens du laver noget andet.
Servér denne nærende morgenmad til de travle morgener, da den kan passe sig selv i ovnen mens du går i bad eller servér den til en hyggelig weekend morgen med familien.
Ingredienser
grød
50 g grønne pistacienødder
3 dl glutenfri havregryn
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljepulver
1 spæk honning/agavesirup
4 friske abrikoser
2 dl havredrik
et nip salt
Fremgangsmåde Udskriv
grød
Hak nødder fint. Kom nødder, havregryn, bagepulver, vanilje og honning i en skål og rør. Halvér 3 abrikoser og fjern sten. Skær dem herefter ud i små stykker. Kom dem i skålen med de øvrige ingredienser og tilsæt havredrik og salt. Fordelen massen i en silikoneform fra By Ditte Julie. Skær den sidste abrikos ud i små både og fordel dem grøden. Bag grøden ved 185 grader varmluft i 18-20 minutter.
Servér den bagte grød med en god skyr eller andet syrnet produkt.