Bananbrød m. chokolade og hasselnødder
8-10 personer
Mums, hvor smager et stykke bananbrød med chokolade og nødder bare skønt.
Det her bananbrød er så super nemt at lave, så det kan hurtigt bikses sammen en eftermiddag hvor sukkertrangen masser sig på.
Ingredienser
Bananbrød
150 g lyst rørsukker
1 tsk vaniljepasta
3 æg, str. M/L
75 g smør, smeltet
125 g kage hvedemel
1 tsk bagepulver
1 nip salt
2 bananer
50 g hasselnødder
1 banan
Fremgangsmåde Udskriv
Bananbrød
Pisk sukker, vanilje og æg sammen til en lys og luftig æggesnaps. Smelt smør i en gryde. Vend Vend forsigtig det smeltede smør i æggesnapsen. Sigt herefter mel, bagepulver og salt i dejen og vend det sammen. Mos bananer og hak hasselnødder groft. Rør begge dele i dejen og hæld dejen i rugbrødsform beklædt med bagepapir. Halvér en banan og placér dem på toppen af kagen med hvælvingen nedad. Bag kagen ved 180 grader varmluft i 45-50 minutter.
I øvrigt
Pynt med grofthakket mørk chokolade og hasselnødder.