Banancupcakes

12 cupcakes

De her fuldstændig magiske, men simple banancupcakes vil man bare ikke gå glip af.

En hel klassisk og super nem bananmuffin i bunden som er toppet med en lækker ostecreme på mælkechokolade.

Frosting kan man i mine øjne ikke få nok af, men pynt dine hjemmelavede cupcakes, som du har lyst til!

Ingredienser

Bananmuffins

100 g lyst rørsukker
1 tsk vaniljepasta
3 æg, str. M/L
50 g smør
100 g kage hvedemel
1 tsk bagepulver
75 g hasselnødder
2 store modne bananer

Mælkechokoladefrosting

200 g mælkechokolade
500 g smør, blødt
500 g flormelis
1 tsk vaniljepasta
400 g flødeost

I øvrigt

50 g mælkechokolade
spiselige blomster

Fremgangsmåde Udskriv

1
Bananmuffins

Pisk sukker, vanilje og æg til en lys og luftig æggesnaps. Smelt smør i en gryde og lad køle kort. Vend herefter i æggesnapsen. Sigt mel og bagepulver i massen og vend forsigtigt sammen. Hak nødder fint og mos bananer og vend begge dele i dejen. Fordel dejen i 12 muffinsforme (gerne en fast form med papir i).

Bag muffins ved 190 garder varmluft i ca. 20-25 minutter. Lad dem køle af i formen.

2
Mælkechokoladefrosting

Smelt chokolade og lad køle. Pisk smør, flormelis og vaniljepasta til en hvid og luftig masse. Rør flødeost og chokolade i smørblandingen. Kom den på en sprøjtepose med en stor rund tylle fra By Ditte Julie.

3
I øvrigt

Hak chokolade fint. Sprøjt først en top på hver muffin. Dyp herefter i den finthakkede chokolade. Afsæt yderligere to toppe af frosting. Pynt med yderligere chokolade og blomster.