Bananmuffins

12 muffins

Bananmuffins er super nemme at lave og er en klassisk, men lækker hjemmelavet kage til eftermiddagskaffen.

De her muffins er lette at lave selv og derfor er denne opskrift super, hvis du skal dele ud til fødselsdagen, klassens time eller blot skal forkæle søde kollegaer.

Ingredienser

Bananmuffins

100 g lyst rørsukker
1 tsk vaniljepasta
3 æg, str. M/L
50 g smør
100 g kage hvedemel
1 tsk bagepulver
75 g hasselnødder
2 store modne bananer

Fremgangsmåde Udskriv

1
Bananmuffins

Pisk sukker, vanilje og æg til en lys og luftig æggesnaps. Smelt smør i en gryde og lad køle kort. Vend herefter i æggesnapsen. Sigt mel og bagepulver i massen og vend forsigtigt sammen. Hak nødder fint og mos bananer og vend begge dele i dejen. Fordel dejen i 12 muffinsforme (gerne en fast form med papir i).

Bag muffins ved 190 garder varmluft i ca. 20-25 minutter. Lad dem køle af i formen.