Bountyis m. mørk chokolade
6-8 ispinde
Sukkerfri
Glutenfri
Den klassiske bountybar – det bløde og søde kokosfyld omringet af mørk, dyb chokolade.
Nu er den klassiske kokosbar blot forvandlet til ispinde til varme sommerdage.
Ingredienser
BOUNTYIS
1 ds kokosmælk
100 g kokosmel
2 spsk agave sirup
CHOKOLADEOVERTRÆK
250 g god mørk chokolade, 70-80%
1 spsk kokosolie
Fremgangsmåde Udskriv
BOUNTYIS
Kom kokosmælk i køleskabet i ca. 1 times, så kokosfedtet flyder til tops (det er kun dette du skal bruge). Blend kokosmel fint i en minihakker. Rør det fede fra kokosmælken sammen med kokosmel og sirup. Tilsæt evt. lidt kokossaft fra dåsen, hvis massen er for fast.
Pres kokosmassen ned i små isforme. Kom en ispind i hver. Stil isene på frys i minimum 3 timer eller til du skal bruge dem.
CHOKOLADEOVERTRÆK
Smelt chokolade og tilsæt kokosoile. Kom chokoladen op i en høj kande eller glas. Dyp de frosne kokosis heri. Pynt dem med kokosmel.
Tips
Har du ikke lige netop denne form, kan du sagtens bruge en af mine andre By Ditte Julie flødebolleforme eller isforme, eller den du har derhjemme.
Opbevar ispindene på frys i op til 3 måneder.