


Brændte mandler
2 sylteglas
Glutenfri
Jeg elsker simpelthent duften af brændte mandler i Københavns travle julegader.
Men de kan selvfølgelig også sagtens laves derhjemme. Det er super nemt at lave hjemmelavede brændte mandler, men det kræver at man har den rette teknik for at lykkes helt. Jeg viser dig teknikken i denne how to video!
Ingredienser
BRÆNDTE MANDLER
200 g mandler med hinde
100 g lyst rørsukker
1 dl vand
Fremgangsmåde Udskriv
BRÆNDTE MANDLER
Varm alle ingredienser op på en pande ved middelvarme. Når vandet er fordampet og sukkeret er opløst, skrues der en smule ned for varmen og lad mandlerne karamellisere endnu engang. Sørg for at røre ofte i mandlerne. De brændte mandler er færdige, når de er helt blanke og sukkeret er karamelliseret.
Se evt. videoen her, hvor jeg laver de sprøde julegodter.
Tips
Tilføj 1 nip cake factor for at bringe endnu mere jul ind
Opbevar dem i en tæt beholder, så har du sprøde brændte mandler hele julen!
Brændte mandler er en hyggelige værtsgave hele julen. Kom dem i et gammelt sylteglas med et stykke stof eller papir over låget med et sødt lille julekort!