Cashewnødde-kugler

16 kugler
Glutenfri
Sukkerfri

Det bliver ikke meget nemmere end de her snack kugler.

Brug de nødder og tørrede frugter du alligevel har, eller de du bedst kan lide.

Jeg har brugt dadler med kaffe smag, cashewnødder, vanilje og havregryn.

Ingredienser

Cashewnøddemasse

160 g cashewnødder, earth control
150 g dadler med kaffe, earth control
100 g havregryn, glutenfri
1 tsk vaniljepulver
2-3 spsk kokosolie

I øvrigt

25 g cashewnødder, earth control
25 g frysetørret jordbær
50 g god mørk chokolade, 80%
æblechips med jordbær, earth control

Fremgangsmåde Udskriv

1
Cashewnøddemasse

Kom cashewnødder op i en skål, og læg dem i blød til dagen efter eller minimum 3-4 timer. Kom de udblødte cashewnødder, dadler, havregryn, vaniljepulver og kokosolie op i en foodprocessor og blend det hele til en fin masse. Tril herefter 16 kugler og læg dem på frys, mens du forbereder pynten.

2
I øvrigt

Hak cashewnødder fint, og kom dem op i en skål med stykker af frysetørret jordbær. Temperer/smelt chokoladen, og tril dine cashewnødde-kugler heri. Herefter trilles de i blandingen af cashewnødder og jordbær. Sæt dem evt. på køl, indtil chokoladen har sat sig.

Dekorer dem med æblechips med jordbær smag fra earth control.