Chokoladebånd
1 bånd
Der er intet som et fint chokoladebånd til at sætte den sidste finish på din kage! Se videoen og bliv super skarp på at lave chokoladebånd.
Et smukt og blankt chokoladebånd kræver i første omgang den perfekte temperering af chokoladen – det kan du lære lige her.
Find hele opskriften på lagkagen her.
Ingredienser
CHOKOLADEBÅND
200 g god mælkechokolade
Fremgangsmåde Udskriv
CHOKOLADEBÅND
Temperér chokolade. Smør den ud i et tyndt lag på et stykke kageplast i den ønskede højde med en kagespartel. Kageplasten skal svare til kagens omkreds plus 1 cm. Når du har smurt chokoladen tyndt ud, fjernes kageplast og chokolade forsigtigt fra det overskydende chokolade, så du kan lave en fin og glat kant på dit chokoladebånd. Lad chokoladen sætte sig en smule og placér båndet rundt om kagen. Lad chokoladen sætte sig yderligere inden du fjerner kageplasten.