Chokoladebarer med hindbærkaramel

3 barer
Glutenfri

Hjemmelavede chokoladebarer med hjemmelavet karamel med hindbærsmag – mums!

Skab dine helt personlige chokobarer med dit eget udtryk med de her nye chokoladeforme fra By Ditte Julie

Ingredienser

hindbærkaramel

1 dl piskefløde
1 spsk hindbærstøv
2 nip havsalt
150 g god hvid chokolade

Chokoladeskaller

300 g god hvid chokolade
30 g kakaosmør
mørk rosa pulverfarve

Fremgangsmåde Udskriv

1
hindbærkaramel

Varm fløde, støv og salt op i en gryde. Hak chokolade groft og den varme fløde over. Rør til alt chokolade er opløst. Kom karamellen i en sprøjtepose og lad køle.

2
Chokoladebarer

Temperér chokolade, kakaosmør og pulverfarve. Indfarv chokoladen. Hæld chokoladen i en By Ditte Julie chokoladeform, barer med riller og bank/ryst overskydende chokolade ud igen. Skrab overfladen, og stil den på køl. Gem den overskydende chokolade til at lukke dine chokolader med til sidst.

Fyld skallerne med hindbærkaramel når skallerne har sat sig. Luk barerne med overskydende chokolade. Stil formen på køl til chokoladen har sat sig helt. Bank barerne ud.