Chokoladeispinde

6 ispinde
Glutenfri

Ingredienser

Chokoladeis

75 g god mørk chokolade, 70%
45 g lyst rørsukker
60 g past. æggeblommer
1,5 dl piskefløde

Chokoladeovertræk

200 g god mørk chokolade, 70%
20 g kakaopulver

Fremgangsmåde Udskriv

1
Chokoladeis

Hak chokolade og smelt over et vandbad. Pisk sukker og æggeblommer til en lys og luftig æggesnaps i ca. 7-10 minutter. Vend forsigtigt de to masser sammen over flere omgange. Pisk fløde til en letpisket flødeskum og vend ligeså forsigtigt i æggesnapsen. Hæld massen i en flødebolleform fra By Ditte Julie. Placér en ispind i hver. Stil ispindene på frys til de har sat sig.

2
Chokoladeovertræk

Befri chokoladeisene fra deres form. Placér dem på et fad og stil dem på frys igen, mens du smelter chokolade. Smelt chokolade og kom den i en lille By Ditte Julie målekande. Dyp hver is heri og drys med kakaopulver.

De kan opbevares på frys i op til 3 måneder.

Tips

Har du ikke lige netop denne form, kan du sagtens bruge en af mine andre By Ditte Julie flødebolleforme eller isforme, eller den du har derhjemme.

Opbevar ispindene på frys i op til 3 måneder.