Chokoladeispinde
6 ispinde
Glutenfri
Ingredienser
Chokoladeis
75 g god mørk chokolade, 70%
45 g lyst rørsukker
60 g past. æggeblommer
1,5 dl piskefløde
Chokoladeovertræk
200 g god mørk chokolade, 70%
20 g kakaopulver
Fremgangsmåde Udskriv
Chokoladeis
Hak chokolade og smelt over et vandbad. Pisk sukker og æggeblommer til en lys og luftig æggesnaps i ca. 7-10 minutter. Vend forsigtigt de to masser sammen over flere omgange. Pisk fløde til en letpisket flødeskum og vend ligeså forsigtigt i æggesnapsen. Hæld massen i en flødebolleform fra By Ditte Julie. Placér en ispind i hver. Stil ispindene på frys til de har sat sig.
Chokoladeovertræk
Befri chokoladeisene fra deres form. Placér dem på et fad og stil dem på frys igen, mens du smelter chokolade. Smelt chokolade og kom den i en lille By Ditte Julie målekande. Dyp hver is heri og drys med kakaopulver.
De kan opbevares på frys i op til 3 måneder.
Tips
Har du ikke lige netop denne form, kan du sagtens bruge en af mine andre By Ditte Julie flødebolleforme eller isforme, eller den du har derhjemme.
Opbevar ispindene på frys i op til 3 måneder.