Chokolademuffins

12 muffins

Hjemmebagte chokolademuffin er geniale til langt det meste.

Servér dem til børnenes fødselsdage, til klassens time, til fodboldholdet.

Du kan pifte dem op med glasur, krymmel, ostefrosting eller chokoladecreme. Det hele smager godt!

Ingredienser

Chokolademuffins

200 g smør
250 g lyst rørsukker
3 æg, str. M/L
200 g kage hvedemel
2 tsk bagepulver
30 g kakaopulver
200 g blandet chokolade (jeg har brugt mælkechokolade, mørk 70% og hvid)

Fremgangsmåde Udskriv

1
Chokolademuffins

Smelt smør i en gryde og lad køle. Pisk sukker og æg lyst og luftigt. Bland mel, bagepulver og kakaopulver i en skål og sigt herefter ned i æggeblandingen. Tilsæt smør og vend forsigtigt sammen. Hak chokolade og vend i dejen.

Fordel dejen i 12 muffinsforme (gerne en fast form med papir i).

Bag muffins ved 190 garder varmluft i ca. 20-25 minutter. Lad dem køle af i formen.