Chokoladepinde til varm chokolade

10-20 glas

Her er et af julens hyggeligste projekter til dig og ungerne.

Slå den søde ventetid ihjel ved at lave chokoladepinde med krymmel. Dyp dem i varm mælk og lav jeres egen varme chokolade.

Ingredienser

Chokoladepinde

200 g god mørk chokolade
10-20 ispinde
miniskumfiduser
julekrymmel (Santa’s Favorite og Red Nose)

 

I ØVRIGT

krymmel
mælk/havredrik

Fremgangsmåde Udskriv

1
Chokoladepinde

Temperér chokolade. Fyld chokoladen i en By Ditte Julie chokoladeform med firkanter. Gem en smule chokolade til at lave en kant på dine glas. Placér en ispind i hver chokolade. Pynt med krymmel og skumfiduser. Stil formen på køl til chokoladen har sat sig. 

2
I ØVRIGT

Dyp glas i overskydende chokolade og drys med krymmel. Stil evt. glassene på køl kort så kanten af chokolade sætter sig. 

Varm mælk forsigtigt op i en gryde. Hæld den varme mælk i glassene og placér 1-2 chokoladestænger i hvert glas og rør rundt. 

Tips

  • Jeg kan personligt godt lide varm chokolade med en kraftig smag af chokolade. Derfor bryder jeg mig mest om to chokoladepinde til 1,5 dl sødmælk/havredrik. Men det kan også være rigeligt med en chokoladepind til tilsvarende for nogen.
  • Det her synes jeg virkelig er en fin værtindegave til julens arrangementer.