Chokoladepinde til varm chokolade
10-20 glas
Her er et af julens hyggeligste projekter til dig og ungerne.
Slå den søde ventetid ihjel ved at lave chokoladepinde med krymmel. Dyp dem i varm mælk og lav jeres egen varme chokolade.
Ingredienser
Chokoladepinde
200 g god mørk chokolade
10-20 ispinde
miniskumfiduser
julekrymmel (Santa’s Favorite og Red Nose)
I ØVRIGT
krymmel
mælk/havredrik
Fremgangsmåde Udskriv
Chokoladepinde
Temperér chokolade. Fyld chokoladen i en By Ditte Julie chokoladeform med firkanter. Gem en smule chokolade til at lave en kant på dine glas. Placér en ispind i hver chokolade. Pynt med krymmel og skumfiduser. Stil formen på køl til chokoladen har sat sig.
I ØVRIGT
Dyp glas i overskydende chokolade og drys med krymmel. Stil evt. glassene på køl kort så kanten af chokolade sætter sig.
Varm mælk forsigtigt op i en gryde. Hæld den varme mælk i glassene og placér 1-2 chokoladestænger i hvert glas og rør rundt.
Tips
- Jeg kan personligt godt lide varm chokolade med en kraftig smag af chokolade. Derfor bryder jeg mig mest om to chokoladepinde til 1,5 dl sødmælk/havredrik. Men det kan også være rigeligt med en chokoladepind til tilsvarende for nogen.
- Det her synes jeg virkelig er en fin værtindegave til julens arrangementer.