Chokoladesnirkler

10-12 snirkler

Chokoladesnirkler er perfekte til at løfte din kage til et nyt niveau. Snirkler kan give din kage et skulpturelt og kunstnerisk udtryk.

Når du har knækket koden til den perfekte chokolade temperering, så er det bare om at komme i gang med både chokoladebånd og -snirkler.

I videoen her, viser jeg, hvordan du laver chokoladesnirkler, men du kan også bruge videoen som guide til at lave chokoladebånd, da teknikken langt hen af vejen er den samme.

Ingredienser

CHOKOLADESNIRKLER

50 g ruby chokolade

Fremgangsmåde Udskriv

1
CHOKOLADESNIRKLER

Temperer chokolade. Lav chokoladesnirkler ved at hælde chokoladen ud på et stykke kageplast. Smør chokoladen ud med en kagespartel fra By Ditte Julie. Træk herefter en chokoladeskraber med riller gennem chokoladen og lad den sætte sig en smule. Tvist herefter chokoladebåndet i hver sin ende af kageplasten, så det danner snirkler.