Chokoladetemperering (Ruby chokolade)

1 portion

Chokoladetemperering kan være lidt af en udfordring, da der ikke er langt fra, at chokoladen har den korrekte temperatur, til at den bliver for varm. Og vi vil jo alle sammen gerne opnå en flot blank chokolade med et godt knæk. I videoen her, viser jeg, hvordan du tempererer ruby chokolade i en mikrobølgeovn.

For at lykkes med temperering af din chokolade, er det vigtigt, at du følger fremgangsmåden for netop den type chokolade, du ønsker at arbejde med. Herunder kan du læse fremgangsmåden for de forskellige typer chokolade samt de forskellige processer for hhv. mikrobølgeovn og vandbad. Jeg foretrækker selv at temperere i mikrobølgeovn, men hvis jeg skal arbejde med mere end 500 g chokolade, bruger jeg altid et vandbad.

Når du først har knækket koden til chokoladetemperering åbner der sig et hav af muligheder for dig! Fyldte chokolader, hjemmelavede flødeboller, chokoladepynt og meget mere.

 

Bliv medlem

For at kunne se dette indhold skal du være medlem af Klub Ditte Julie. Som medlem af Klub Ditte Julie får du adgang til alt, hvad du behøver for at få succes i det søde køkken – opskrifter, how to videoer, online bagekurser og et online bageforum.

Bliv medlem Er du allerede medlem? Log ind her