Friske forårsruller
8-10 forårsruller
Disse friske forårsruller er så simple at lave, at alle kan være med. Det er en genial måde at få ungerne med i køkkenet, hvor de kan være med til at vælge grøntsager, skrælle og snitte dem. Det smager så friskt og sprødt og er bare super lækkert!
Ingredienser
PEANUTSAUCE
150 g salte peanuts
1 tsk soya
1 spsk olie
2 lime, saften heraf
0,5 chili (kan undlades, hvis man ikke ønsker peanutsaucen stærk)
I ØVRIGT
4 gulerødder i forskellige farver
1 mango
1 bundt forårsløg
1 bk bønnespirer
friske mynteblade
8-10 stykker rispapir
Fremgangsmåde Udskriv
PEANUTSAUCE
Blend alle ingredienserne i en minihakker. Smag saucen til med soya.
I ØVRIGT
Alle grøntsagerne skrælles og skæres i tynde strimler (ca 7 cm lange).
SAMLING
Læg rispapir i blød i vand kortvarigt. Læg de fint snittede grøntsager på det fugtige rispapir aflangt på midten. Fold først den ene side af rispapiret over indholdet, fold derefter yderligere to sider ind over og rul den stramtover sidste del af rispapiret. Kom ikke alt for meget fyld i, da de så kan blive vanskelige at rulle.
Det er vigtigt, at understrege, at du kan komme lige det i, du har lyst til. Om det er kød eller uden kød. Vi kommer også tit kylling, rejer, avocado og agurk i vores forårsruller derhjemme