Fudge
ca. 21 stykker
Hjemmelavet fudge er i virkeligheden super simpelt at lave, men det kræver at du har tungen lige i munden, når temperaturerne skal rammes.
Når temperaturen er i hus, kan du komme alt det lækre fyld i som der hører sig en fudge til. I min julefudge har jeg sprøde hasselnødder og søde dessertkirsebær.
Ingredienser
FUDGE
3 dl fløde
250 g lys sirup
250 g lyst rørsukker
1 nip havsalt
1 tsk cake factor
I ØVRIGT
200 g god gold chokolade
100 g smør
100 g hasselnødder uden hinde
10 amarena kirsebær
Fremgangsmåde Udskriv
FUDGE
Kom alle ingredienser i en gryde og bring blandingen i kog til den rammer præcis 124 grader.
I ØVRIGT
Hak chokolade groft. Skær smør i tern. Når flødeblandingen er præcis 124 grader varm tages den af varmen. Rør chokolade og smør ud i den varme fløde.
Hak nødder og kirsebær groft. Vend begge dele i den nu lune flødeblanding. Hæld blandingen ud i en stor firkantet silikoneform fra By Ditte Julie. Stil den på køl til den har sat sig helt.
Befri fudge fra silikoneformen. Skær den ud i mindre stykker.
Tips
- Opbevar din fudge på køl, så har du den lækreste bløde fudge julen lang.