Fyldte chokolader m. solbærkaramel

21 chokolader
Glutenfri

Jeg har endnu engang lavet hjemmelavede fyldte chokolader.

Denne gang har jeg støbt chokoladeskaller i hvid chokolade og fyldt dem med solbærkaramel.

Ingredienser

Chokoladeskaller

400 g god hvid chokolade
rosa kakaosmør

Fyld

3 spsk færdigkogt kondenseret mælk (dulce de leche)
1 nip havsalt
1-2 tsk solbærstøv

I øvrigt

rød skovsyre

Fremgangsmåde Udskriv

1
Chokoladeskaller

Temperér chokolade og indfarv med kakaosmør fra Power Flower.

Fyld en chokoladeform fra By Ditte Julie (praline) med tempereret chokolade og bank/ryst overskydende chokolade ud igen. Skrab overfladen og stil den på køl. Gem overskydende chokolade til at lukke chokoladerne med til sidst.

2
Fyld

Rør dulce de leche, salt og støv godt sammen. Kom karamellen på en sprøjtepose. Fyld chokoladeskallerne med karamel. Luk chokoladerne med den overskydende chokolade. Skrab overfladen og stil dem på køl til chokoladen har sat sig. Bank dem herefter ud af formen.

3
I øvrigt

Pynt med rød skovsyre.

Tips

Du kan bruge hvilke som helst af mine By Ditte Julie chokoladeforme, så du får lige præcis den form på dine chokolader, som du ønsker.

Chokoladetemperering kan være lidt af en udfordring, og vi vil jo alle sammen gerne opnå en flot blank chokolade med et godt knæk. I videoen her, viser jeg, hvordan du tempererer hvid chokolade i en mikrobølgeovn.