Glutenfri blondie med blåbær og chokolade

8-10 personer
Glutenfri

Den her kage smager magisk! Den er svampet, lækker, mushy og bare mums!

Kagen er super let at lave og kan også fryses ned, så den er klar, når kagelysten trænger sig på.

En smækker chokoladekage helt uden gluten.

Ingredienser

BUND

200 g smør, blødt
200 g lyst rørsukker
3 æg, str. M/L
200 g god hvid chokolade
100 g glutenfrit mel, FREE
1 stk bagepulver
1 nip havsalt
100 g friske blåbær

Topping

75 g god hvid chokolade
75 g god ruby chokolade
4-5 spsk saltkaramel
100 g friske blåbær

Fremgangsmåde Udskriv

1
BUND

Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Tilsæt æg og pisk igen. Smelt chokolade og tilsæt. Tilsæt mel, bagepulver og salt. Vend det hele godt sammen og tilsæt til sidst blåbær. Fordel dejen i en stor firkantet silikoneform fra By Ditte Julie. Bag kagen ved 180 grader varmluft i ca. 30 minutter.

Der kan være bagepulver i glutenfri melblandinger, så undlad bagepulver, hvis det er tilfældet for dig.

2
Topping

Hak chokolade og fordel over den varme kage. Fordel også saltkaramel over kagen. Brug en ske til at blande chokolade og karamel sammen. Placér blåbær over kagen. Kom kagen på køl til den er helt kold og kan befries fra formen.

Tips

Kagen kan også kommes på frys og gemmes i op til 3 mdr.