Glutenfri spinatvafler

4 vafler
Glutenfri
Sukkerfri

De her glutenfri vafler med spirulina og spinat er helt geniale til en hurtig aftensmad eller en lækker frokost.

Jeg elsker at lave spinatvafler med lækker “pålæg”/fyld til aftensmad i en travl hverdag. I denne opskrift har jeg tilføjet en smule spirulinapulver for ekstra vitaminer, men undlad endelig dét, hvis du ikke lige har dét på lager.

På kontoret spiser vi vafler til frokost med avocado, parmasan, parmaskine og tomater. Mums!

Ingredienser

Spinatvafler

50 g spinat, frisk
2 spsk olie
1 nip havsalt
1 tsk spirulina (kan undlades)
200 g hytteost
200 g glutenfri havregryn
2 æg, str. M/L

Fremgangsmåde Udskriv

1
Spinatvafler

Blend spinat, olie, salt og spirulina i en blender eller en minihakker. Tilsæt hytteost og blend igen. Kom havregryn og æg i en skål. Tilsæt spinatblandingen og ælt det hele sammen. Del dejen i fire portioner og tryk dem godt sammen.

Pensl et vaffeljern med en lille smule olie og steg hver portion til én vaffel. Jeg bruger et Tefal vaffeljern med plader til belgiskevafler. Men brug endelig bare det du har eller en pande – husk blot at tilpasse mængden af dej.