Glutenfri vafler med kardemomme
4-6 vafler
glutenfri
Glutenfri vafler med kardemomme. De er lavet på havregryn, bananer og æg i stedet for hvedemel. Servér dem med en fast bærcreme, skyr eller yoghurt og friske bær.
De kan bruges som dessert, på morgenbordet, til brunch eller som en snack på farten.
Ingredienser
Vafler
2 modne bananer
2 æg, str. M/L
2 dl havredrik
2 dl glutenfri havregryn
1 tsk kardemomme
1 tsk bagepulver
et nip salt
Fremgangsmåde Udskriv
1
vafler
Kom alle ingredienser op i en minihakker eller foodprocesser, og blend det hele sammen.
Pensl et vaffeljern med en lille smule olie og steg ca. 1 dl dej til én vaffel. Jeg bruger et Tefal vaffeljern med plader til belgiskevafler. Men brug endelig bare det du har eller en pande – husk blot at tilpasse mængden af dej.