Glutenfri vafler med kardemomme

4-6 vafler
glutenfri

Glutenfri vafler med kardemomme. De er lavet på havregryn, bananer og æg i stedet for hvedemel. Servér dem med en fast bærcreme, skyr eller yoghurt og friske bær.

De kan bruges som dessert, på morgenbordet, til brunch eller som en snack på farten.

Ingredienser

Vafler

2 modne bananer
2 æg, str. M/L
2 dl havredrik
2 dl glutenfri havregryn
1 tsk kardemomme
1 tsk bagepulver
et nip salt

Fremgangsmåde Udskriv

1
vafler

Kom alle ingredienser op i en minihakker eller foodprocesser, og blend det hele sammen.

Pensl et vaffeljern med en lille smule olie og steg ca. 1 dl dej til én vaffel. Jeg bruger et Tefal vaffeljern med plader til belgiskevafler. Men brug endelig bare det du har eller en pande – husk blot at tilpasse mængden af dej.