Grapefrugter med hjemmelavet myntesukker
2 personer
glutenfri
Grapefrugt med myntesukker er en signatur morgenmad for mig.
En simpel spise, som smager helt fantastisk. Sukkeret tager lidt af det bitre fra grapefrugten, og skaber en perfekt balance.
Både jeg selv og ungerne elsker denne morgensnack på morgenbordet.
Ingredienser
Myntesukker
100 g lyst rørsukker
1 bundt frisk mynte
I øvrigt
2 grapefrugter
frisk mynte
Fremgangsmåde Udskriv
myntesukker
Kom sukker og mynteblade op i en minihakker og blend til myntesukker. Kom sukkeret på glas eller en lufttæt beholder. Sukkeret kan holde sig i til 2-3 uger.
I øvrigt
Halvér grapefrugterne og skær kødet fri fra hinanden (i trekanter) og herefter hele vejen rundt. Så du kan spise små grapefrugtfileterne uden problemer. Se fremgangsmåden i billederne herunder.
Fordel ca. 1 tsk myntesukker over hver grapefrugt og afslut med lidt frisk mynte.
Tips
Brug ikke kun myntesukkeret til at søde dine grapefrugter, men brug det til drinks, salater, mousser og meget mere.