Gulerodsmuffins m. frosting

12-15 muffins
Glutenfri
Sukkerfri

Klassiske gulerødsmuffins med en herlig top af blød og cremet vanilje frosting.

Opskriften på disse nemme cupcakes er helt uden gluten og sukker.

De svampede gulerodscupcakes er super gode i hverdagen, for eksempel i ungernes madpakke.

Ingredienser

GULERODSMUFFINS

3  æg, str M/L
120 g Perfect Fit (EASIS sukkererstatning)
3 gulerødder
1 æble
2 dl glutenfrie havregryn
1 dl mandler
2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 nip havsalt

FROSTING

200 g light flødeost
1 dl skyr
1 tsk vaniljepulver

I ØVRIGT

1 gulerod, revet i tynde strimler
1 håndfuld hakkede mandler
lidt spiseligt guldstøv
spiselige blomster

Fremgangsmåde Udskriv

1
GULERODSMUFFINS

Pisk æg og Perfect Fit til en luftig æggesnaps. Riv gulerødder og æbler. Blend havregryn og mandler til mel og vend sammen med bagepulver, kanel og salt. Vend melblandingen i æggesnapsen og herefter gulerødder og æblet. Kom dejen muffinsforme med bagepapir. Bag dem ved 175 grader varmluft i 20-25 minutter. Lad dem køle af.

2
FROSTING

Pisk flødeost, skyr og vaniljepulver sammen, så der ikke længere er klumper. Pisk endelig ikke for meget, så cremen bliver lind. Kom frostingen på sprøjtepose og afsæt en fin top på hver muffin.

3
I ØVRIGT

Lav tynde strimler gulerod. Hak nødder fint og vend dem sammen med guldstøv. Dekorér dine muffins som på billedet eller som du ønsker.