Gulerodsmuffins

12 muffins

Helt simple og lette gulerodsmuffins.

De er magiske til madpakken, til eftermiddagens søde trang, til fødselsdagen eller meget andet.

Spis dem som de er, eller top dem med lækker frosting, glasur eller hvad du eller kan finde på.

Ingredienser

Gulerodsmuffins

4 æg, str. M/L
300 g brun farin
2,5 dl solsikkeolie
300 g kage hvedemel
1 tsk salt
1 tsk kanel
1 tsk stødt ingefær
1 tsk vaniljepulver
2 tsk bagepulver
3 gulerødder

Fremgangsmåde Udskriv

1
Gulerodsmuffins

Pisk æg og farin sammen til en luftig æggesnaps. Pisk olie i æggesnapsen lidt efter lidt. Bland alle tørre ingredienser og sigt herefter melblandingen i æggesnapsen. Vend de to forsigtigt sammen. Skræl og riv gulerødder og vend i dejen. Fordel dejen i 12 muffinsforme (gerne en fast form med papir i).

Bag muffins ved 190 garder varmluft i ca. 20-25 minutter. Lad dem køle af i formen.