Hindbærchokoladebarer

3 barer
Glutenfri

Ingredienser

Hindbærkaramel

0,5 dl piskefløde
0,5 spsk hindbærstøv
1 nip havsalt
75 g god hvid chokolade

Chokoladeskaller

30 g kakaosmør
guldstøv
300 g god hvid chokolade
lys rosa pulverfarve

Fremgangsmåde Udskriv

1
Hindbærkaramel

Varm fløde, støv og salt op i en gryde. Hak chokolade groft og den varme fløde over. Rør til alt chokolade er opløst. Kom karamellen i en sprøjtepose og lad køle.

2
Chokoladeskaller

Temperer kakaosmør. Tak 1 tsk kakaosmær fra og tilsæt guldstøv heri. Spray med guld i en By Ditte Julie chokoladeform, barer med bobler. Spray med en pensel eller en tandbørste.  Temperér chokolade og tilsæt den resterende kakaosmør og pulverfarve. Indfarv chokoladen. Hæld chokoladen i formen og bank/ryst overskydende chokolade ud igen. Skrab overfladen, og stil den på køl. Gem den overskydende chokolade til at lukke dine chokolader med til sidst.

Fyld skallerne med hindbærkaramel når skallerne har sat sig. Luk barerne med overskydende chokolade. Stil formen på køl til chokoladen har sat sig helt. Bank barerne ud.