Hindbærmacarons med hyldeblomst og lime

16 macarons
Glutenfri

Macarons som vi kender det fra den franske hovedstad Paris.

Helt klassiske macarons men piftet op med hindbær og lime.

Servér dem som de er eller brug dem til pynt på smukke desserter.

Ingredienser

Macarons

70 g mandler uden hinde
110 g flormelis
2 tsk hindbærstøv
70 g past. æggehvider
50 g hvidt sukker
mørk rosa pastafarve

Flødeostecreme med hyldeblomst og lime

110 g neutral flødeost
0,5 lime, saften heraf
1 spsk hyldeblomstsaft, koncentreret
3 spsk flormelis
hindbærstøv

Fremgangsmåde Udskriv

1
Macarons

Blend mandelmel og flormelis fint i en blender. Sigt blandingen ned i en skål. Pisk æggehvider og sukker lyst og luftigt. Vend forsigtigt marengsen og pastafarve ned i melblandingen.  Hæld massen i en sprøjtepose med en lille rund tylle. Afsat små macarons på en By Ditte Julie airmåtte på to bageplader. Bank pladerne ned i bordpladen et par gange for at fjerne eventuelle luftbobler. Lad dem hvile i ca. 30 minutter. Bag dem ved 150 grader varmluft i ca. 10-15 minutter. Lad dem køle i ca. 10 minutter for de forsigtigt fjernes fra airmåtten.

OBS! Det er vigtigt, at pladen med bunde placeres midt i ovnen, og at kun én plade bager af gangen.

2
Flødeostecreme med hyldeblomst og lime

Pisk alle ingredienser sammen og stop med at piske, så snart massen er ensartet. Kom cremen i en sprøjtepose med en lille rund By Ditte Julie tylle. Sprøjt en top af cremen på halvdelen af bundene. Saml macarons og pynt med hindbærstøv.