Hindbærmarmelade

2 mellemstore glas
Glutenfri

Helt klassisk marmelade af hindbær.

Hjemmelavet marmelade er simpelthen noget af det letteste at lave. Til gengæld smager det himmelsk og lad os være ærlige – også langt bedre end mange af de færdiglavede, du kan købe.

Brug den hjemmelavede hindbærmarmelade til kager, hjemmebagte boller med ost, tærter eller andet.

Ingredienser

Hindbærmarmelade

500 g hindbær, friske eller frosne
225 g syltesukker
1 tsk vaniljepulver
1 økologisk citron, saften og skallen heraf

Fremgangsmåde Udskriv

1
Hindbærmarmelade

Kom alle ingredienser i en gryde og kog dem op under låg. Lad bærrerne koge i ca. 15 minutter (fortsat under låg). Blend marmeladen med en stavblender. Hæld den på 2 skoldede glas og lad marmeladen køle helt af inden lågene kommes på.

Tips

Opbevar marmeladen på køl så holder den sig i 2-3 uger.