Hindbærmarmelade
2 mellemstore glas
Glutenfri
Helt klassisk marmelade af hindbær.
Hjemmelavet marmelade er simpelthen noget af det letteste at lave. Til gengæld smager det himmelsk og lad os være ærlige – også langt bedre end mange af de færdiglavede, du kan købe.
Brug den hjemmelavede hindbærmarmelade til kager, hjemmebagte boller med ost, tærter eller andet.
Ingredienser
Hindbærmarmelade
500 g hindbær, friske eller frosne
225 g syltesukker
1 tsk vaniljepulver
1 økologisk citron, saften og skallen heraf
Fremgangsmåde Udskriv
1
Hindbærmarmelade
Kom alle ingredienser i en gryde og kog dem op under låg. Lad bærrerne koge i ca. 15 minutter (fortsat under låg). Blend marmeladen med en stavblender. Hæld den på 2 skoldede glas og lad marmeladen køle helt af inden lågene kommes på.
Tips
Opbevar marmeladen på køl så holder den sig i 2-3 uger.