Hjemmelavet citron koldskål
ca. 1,5 liter
Glutenfri
For mig er det ikke rigtig sommer, før jeg har fået min første portion med koldskål og sprøde kammerjunker.
Byd sommeren velkommen med en skål hjemmelavet koldskål med kærnemælk, tykmælk og masser af citron.
Verdens bedste sommerdessert!
Ingredienser
KOLDSKÅL
60 g lyst rørsukker
70 g past. æggeblommer (4-5 stk.)
1,5 økologisk citron, skallen heraf og saften fra 1
1 liter kærnemælk eller tykmælk (du kan også blande de to)
IØVRIGT
råsyltede rabarber
hjemmelavede kammerjunker (undlad for glutenfri)
friske blomster
Fremgangsmåde Udskriv
KOLDSKÅL
Pisk sukker og æggeblommer til en lys og luftig æggesnaps. Vend forsigtigt citronskal og citronsaft. Kom kærnemælk/tykmælk i lidt efter lidt så du ikke slår luften ud af æggesnapsen.
Kom koldskålen på flaske og på køl. Den holder sig i ca. 1 uge på køl.
I ØVRIGT
Server med råsyltede rabarber, hjemmebagte kammerjunker og friske, spiselige blomster.