Julede dadelkugler m. marcipan

20 stykker
Sukkerfri
Glutenfri

Snackkugler på dadler, kakao, vanilje og kokosmel.

Disse dadelkugler er med et tvist af jul, da jeg har brugt mit kage krydderi, cake factor, som indeholder alle julens bedste krydderier i form af stjerneanis, kanel, ingefær og meget mere.

Ingredienser

DADELKUGLER

150 g dadler med sten
1,5 spsk kokosolie
4,5 spsk kokosmel
4,5 spsk kakaopulver
1 tsk vaniljepulver
2 spsk mandelmel
1/2 tsk cake factor
50 g ren rå marcipan
guldstøv

Fremgangsmåde Udskriv

1
DADELKUGLER

Fjern sten fra dadlerne. Kom alle ingredienser (ikke guldstøv) i en blender og blend til en homogen masse. Form 20 kugler og kom dem op i en pose med guldstøv og ryst. Sæt dem evt. på køl nogle timer, så de bliver lækre faste og kolde. De kan holde sig i op til en uge på køl.

Hvis du vil lave dem en tand mere lækre, så tril kuglerne i 100 g mørk chokolade og derefter i guldstøv.