Kagerulle

Kagerullen er justerbar og af høj kvalitet, som opfylder flere behov i det søde køkken, men faktisk også i det salte. Med blot ét bageredskab kan du både rulle din dej ud helt lige ved hjælp af afstandsringene, og du kan skære din dej i den perfekte størrelse med skæreringene. Det gør det super nemt at lave marcipanomslag, knækbrød, kanelsnegledej og meget mere.

Jeg ELSKER at arbejde med kagerullen, da den samler en masse forskellige køkkenredskaber i et. Se med her!

 

Tips

Med den justerbare kagerulle kan du rulle din dej ud uden at lægge for mange kræfter i, hvilket ellers nemt kan ødelægge dejen. Kagerullen er nemlig uden håndtag og giver dig en god føling med dejen.

Kagerullen er et multifunktionelt køkkenredskab, der er udstyret med både afstandringe og justerbare skæreringe. Afstandsringene sikrer at dejen udrulles i præcis den tykkelse, du ønsker. Der følger 4 forskellige afstandsringe fra 2-8 mm med, som sikrer en jævn og flot tykkelse på dejen.

Kagerullens justerbare skæreringe gør det nemt at skære fx marcipanbånd i lige præcis den størrelse, som du har brug for til din kage. Du kan også tilkøbe bølgede skæreskiver, så du kan lave den smukkeste finish.

Kagerullen er yderst nem at rengøre, da den tåler opvaskemaskine. Grundet materialet er den dog lige så nem at vaske i hånden ved hjælp af varmt vand. Nemmere bliver det ikke.

Kagerullen findes faktisk også i en miniudgave – perfekt når børnene er med i køkkenet.