Kirsebær is

7 ispinde

Lækre og super simple is til sommerens varme.

Jeg har lavet disse ispinde helt simpelt, så man orker at lave dem til trods for varmen.

Med få ingredienser (kirsebærsirup, skyr, honning og vanilje) får du de lækreste sommeris.

Ingredienser

Kirsebær is

2 dl kirsebærsirup (væden fra amarena kirsebær)
450 g naturel skyr
1 spsk agavesirup eller honning
1 tsk vaniljepulver

I øvrigt

frysetørret kirsebær
mandelsplitter

Fremgangsmåde Udskriv

1
Kirsebær is

Kom sirup op i en gryde og lad det simre ved middelvarme i ca. 10-15 minutter til det er reduceret til halv størrelse. Rør skyr, agavesirup og vanilje sammen i en skål mens. Lad kirsebærsiruppen svale kort (den må ikke begynde at sætte sig). Tag 2 tsk sirup fra og vend i skyrblandingen. Rør yderligere 2 tsk sirup i blandingen. Der vil dannes små tråde af kirsebærkaramel, men det gør ikke noget. Kom herefter isen op i små isforme og læg herefter en ispind i hver.

2
I øvrigt

Drys isene med kirsebær og mandelsplitter. Kom isene på frys i minimum 6 timer.

Tips

Opbevar ispindene på frys i op til 3 måneder.

Har du ikke lige netop denne form, kan du sagtens bruge en af mine andre By Ditte Julie flødebolleforme eller isforme, eller den du har derhjemme.