Lagkagebunde
2-3 bunde
Driller dine lagkagebunde tit? Synes du, at de ofte er tørre – eller tværtimod at de hvælver nedad i midten og derfor gør det endelige resultat lidt trist? I denne video får du mine bedste tips til svampede, luftige lagkagebunde. Med disse teknikker i baghånden er du altid sikret perfekte lagkagebunde, som gør det til en leg at lave og pynte din lagkage.
Jeg lover dig de dejligste lagkagebunde til en herlig fødselsdagslagkage.
Ingredienser
Lagkagebunde
175 g lyst rørsukker
3 æg, str. M/L
1-2 tsk vaniljepasta
80 g kage hvedemel
80 g kartoffelmel
1 tsk bagepulver
Fremgangsmåde Udskriv
Lagkagebunde
Pisk sukker, æg og vanilje til en lys og luftig masse. Sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver i og vend det forsigtigt i dejen. Hæld det herefter i den ønskede springform (mest anvendte 22-24 cm i diameter). Bag bunden ved 180 grader varmluft i ca. 25-30 minutter.
Del din bund i 3 eller 2 lige store bunde med en savtakket kniv. Jeg har lavet en video, hvor jeg deler bunden i 2, som du kan se her.