Laksebowl

2 portioner
Glutenfri

Jeg elsker nem og sund hverdagsmad! Og her kommer salater og bowler ind i billedet.

Det er en nem tøm-køleskabet-ret, hvor du kan bruge de råvarer, du alligevel har.

I denne opskrift på en lækker aftensmad har jeg brugt lynstegt laks og masser af grønt.

Ingredienser

Lynstegt laks

130 g fersk laks (jeg har brugt laksefileter)
2 spsk teriyakisauce

Bowle

1 dl sort quinoa
2 cm ananas
1 avocado
2 forårsløg
1/3 agurk
4 broccolini
sesamfrø
2 limefrugter, saften heraf

Fremgangsmåde Udskriv

1
Lynstegt laks

Skær laks i tern. Kom laksestykkerne i en skål med teriyakisauce og lad dem marinere.

2
Bowle

Skyl quinoa grundigt og kog i rigeligt vand (følg anvisningen på pakken).

Skær ananas i små tern. Skær avocado i tynde skiver. Snit forårsløg fint. Halvér agurk på langs og fjern den bløde midte. Skær herefter skiver af agurken. Steg broccolini i en smule olie på en varm pande.

Lynsteg laks på en brandvarm pande.

Fordel kogt quinoa i 2 skåle. Fordel grønsagerne herpå. Fordel den lynstegte laks og drys med sesamfrø. Pres limesaft over hver portion og servér straks.