Laksesalat
til 12-16 portioner
Hjemmerørt laksesalat på rygeost og masser af frisk purløg.
Den er perfekt at servere til friskbagt rugbrød, en smørbagt croissant eller noget tredje til en god weekend brunch, til påskefrokosten eller i madpakken.
Ingredienser
LAKSESALAT
270 g rygeost, 10 %
150 g creme fraiche, 18 %
1,5 rødløg
1,5 citron, saften heraf
375 g varmrøget laks, neutral
1 bundt purløg, frisk
citronpeber
evt. 1 nip salt
Fremgangsmåde Udskriv
1
LAKSESALAT
Rør rygeost og creme fraiche til en ensartet masse. Skær rødløg i fine tern. Tilsæt løg og citronsaft og rør godt. Riv laks i små mundrette stykker med to gafler og rør i salaten. Hak purløg fint. Smag til med purløg, citronpeber og evt. salt.
Servér med godt rugbrød eller hjemmebagte smørcroissanter.