Marengskranse
6 kranse
Marengs er super nemt at lave og med utrolig få ingredienser – alt det kræver er tålmodighed, både når der piskes og når de bages.
Jeg synes, disse lyserøde marengskys og kranse er super fine til for eksempel at pynte på et stort kagebord, på fødselsdagsbordet eller sågar at pynte i vinduerne.
Er du ikke til de rosa nuancer, kan du blot udskifte til andre farver alt efter, hvad marengsen skal bruges til.
Ingredienser
Fremgangsmåde Udskriv
MARENGSMASSE
Pisk æggehvider skummende og tilsæt sukker. Pisk det til en sej marengs. Sigt flormelis i massen og vend det forsigtigt sammen. Fordel massen i 3 skåle, og indfarv hver marengsmasse. Jeg brugte hvid, lys rosa og mørk rosa. Hæld hver marengsmasse på sprøjtepose med forskellige tyller. Brug evt. en sprøjtepose med adapter, så du kan skifte tylle undervejs. Brug en tærtering til at tegne 6 ens ringe på bagsiden af et stykke bagepapir. Fæstn bagepapiret på en bageplade og afsæt små marengstoppe langs den tegnede kant, indtil du har 6 små marengskranse. Overskydende marengs kan anvendes til at lave små marengs kys. Bag dem ved 110 grader varmluft i 30-40 minutter.