Morgengrød
2 portioner
Læg en god bund fra morgenstunden med en god portion grød så du holder dig godt mæt. Jeg elsker at lave grød til morgen, da du kan komme en masse forskelligt fyld og topping i og på din havregrød. Brug det du elsker, de nødder og tørrede frugter i skabet og de frugter og grøntsager, der gemmer sig i grøntsagsskuffen.
Ingredienser
Grød
10 hasselnødder
1 æble
1,5 dl havregryn
1 tsk cake factor
1 nip havsalt
1 spsk kokossukker
4 dl vand
2 dl havredrik
Topping
0,5 æble
20 g mørk chokolade
5 hasselnødder
Fremgangsmåde Udskriv
1
Grød
Hak nødder mellemfint. Riv æble. Kom alle ingredienser i en gryde. Bring langsomt grøden i kog og lad den småsimre i ca. 10 minutter. Rør jævnligt i grøden.
2
Topping
Skær æble i tern. Hak chokolade og nødder. Fordel grøden i to skåle. Top med æble, chokolade, nødder og kokos.