Myslitærte med skyr og bær

6-8 personer
glutenfri

Morgenmadstærte eller myslitærte med skyr og friske bær. Tærten smager præcis som skyr med müsli, men serveres på en ny og spændende måde, som vil vække dine gæsters nysgerrighed.

Ingredienser

Myslitærte

200 g glutenfi havregryn
100 g agavesirup eller honning
100 g peanutsbutter, smooth
et nip salt

i øvrigt

skyr med vanilje- eller bærsmag
friske jordbær
friske blåbær
friske kirsebær
rød skovsyre
frisk mynte

Fremgangsmåde Udskriv

1
myslitærte

Kom havregryn, agavesirup/honning, peanutbutter og salt op i en skål og ælt godt sammen. Fordel massen  i en tærteform på 20 cm i diameter. Brug gerne en tærteform med løs bund. Bag tærten ved 175 grader varmluft i 12-15 minutter. Lad tærten køle.

2
i øvrigt

Befri tærten forsigtigt fra formen. Fyld tærten med skyr og kom bær langs kanten. Pynt med skovsyre og mynte.