Opsmøring af lagkage med smørcreme
Noget I længe har spurgt efter, er en how to video med en guide til, hvordan jeg smører en lagkage op med smørcreme. Og endelig er der altid en guide klar til jer.
Skab et helt skarpt udtryk med en god opsmøring af en lagkage og servér den som den er. Når en kage er smurt op gør det også pyntedelen langt pænere og giver et mere skarpt udtryk.
Fremgangsmåde
Din kage er befriet fra kagering/form og kageplast og din smørcreme er rørt. Nu er du klar til at smøre kagen op.
Placér kagen på et serveringsfad (hvis den ikke allerede gør). Brug en kagespartel (evt. denne fra By Ditte Julie) og placér enkelte portioner af smørcreme på siden af den lagkage. Fordel cremen på kagen. Først lag behøver ikke at blive smurt skarpt op, men er blot for at dække kagen med smørcreme. Stil kagen på frys et kort øjeblik, så cremen sætter sig en smule.
Tag kagen fra frys og kom ende et lag på kagen. Denne gang smøres kagen en smule mere skarpt op. Brug evt. en chokoladeskraber som denne. Stil kagen på frys igen.
Fortsæt til din kage har dét udtryk, du ønsker.