Pizza med chorizopølser, peberfrugt og chili

3 små pizzaer
2 mellemstore pizzaer
Glutenfri

Denne pizza er super lækker og stærk i smagen med både chilli og chorizopølse. Peberfrugtens søde smag giver dog en super fin balance til det stærke. Derudover, kan man selvfølgelig undlade chili, hvis man ikke ønsker det.

Her får du opskriften på lækre og super nemme hjemmelavede pizzaer, som er herlige for hele familien.

Ingredienser

DEJ

200 g hytteost
200 g glutenfri havregryn
2 æg
1 tsk havsalt
2 spsk olie

FYLD

50 g chorizopølse
1 dåse tomatpuré
0,5 rød chili
1 rød peberfrugt
150 g mini mozzarellakugler
40 g revet mozzarellaost rucolasalat
havsalt

Fremgangsmåde Udskriv

1
DEJ

Alle ingredienser æltes sammen. Form enten 3 mindre eller 2 større kugler af dejen. Placer dem på en bradepande, der er beklædt med et stykke bagepapir. Kom en smule vand på fingrene og pres dejen let ud til 3 små pizzaer eller 2 lidt større pizzaer i ca. 2 mm tykkelse.

2
FYLD

Fjern skindet fra chorizoen, skær den i skiver og halver dem yderligere. Kom ca en spsk tomatpuré på hver pizzabund, og smør det ud. Snit chilien fint og skær peberfrugten i fine både. Kom chorizo, chili og peberfrugt over pizzaerne. Fordel kugler af mozzarella på hver pizza. Drys en smule revet mozzarellaost over også – kun lige for at give pizzaen den sprøde overflade.

Bag pizzaerne i ovnen ved 200 gr varmluft. Hvis du har lavet tre mindre pizzaer, skal du bages i ca 25 minutter. Hvis du har lavet to større pizzaer, skal de have ca. 30 minutter.

Når pizzaen er kommet ud af ovnen, kommes en smule rucolasalat og havsalt på hver pizza som topping og så er de klar til at nydes.