Rubyfudge med hindbær

25-30 stykker

Her er måske verdens nemmeste opskrift på lækker og cremet rubyfudge, som er baseret på den syrlige rubychokolade, kondenseret mælk og frysetørret hindbær.

Ingredienser

Fudge

300 g ruby chokolade
1 dåse kondenseret mælk
2 spsk. frysetørret hindbær

Fremgangsmåde Udskriv

1
Fudge

Hak chokoladen fint, og kom den i en gryde sammen med kondenseret mælk. Varm massen langsomt op ved lav varme og under jævnlig omrøring. Når chokoladen er smeltet, og massen er blevet ensartet, tages gryden af varmen. Fordel massen i en firkantet beholder (20 x 20 cm), der er beklædt med bagepapir. Drys frysetørret hindbær ovenpå massen.

Lad rubyfudgen køle af et par timer i køleskabet, og skær den derefter ud i passende stykker.