Vanilje panna cotta med amarenakirsebær, lakrids og brændte mandler

Vanilje panna cotta med amarenakirsebær, lakrids og brændtemandler
Til 4 personer

Vanilje panna cotta
1 blad husblas
1 vaniljestang
35 g lyst rørsukker
2 dl piskefløde

Udblød husblas i rigeligt koldt vand i 20 min. Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab nænsomt vaniljekornene ud og mas dem sammen med lidt af sukkeret. Vaniljesukker, den tomme vaniljestang, sukker og fløde varmes op i en gryde over middelvarme. Fløden må endelig ikke koge, den skal kun varmes op til kogepunktet. Vrid husblas fri for vand, og rør den ud i den varme fløde. Lad panna cottaen stå og svale ved stuetemperatur i ca. 10-15 min, før den hældes op i 4 små glas. Stil dem på køl i ca. 2-3 timer.

Kirsebærmousse
2 blade husblas
50 g amarena kirsebærsaft
15 g citronsaft
1 tsk vaniljesukker
30 g lyst rørsukker
2 dl piskefløde

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)
  1. Hej
    Jeg er meget nysgerrig på denne opskrift – men jeg synes den stopper lidt pludseligt? Intet om hvordan man laver moussen eller lakridsen eller mandlerne… er der mon sket en fejl?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram